Post Post Referendum

Ahir, xerrant amb una amiga meva que és guia turística, em va explicar que en un viatge de fi de curs a Itàlia, que va fer la setmana passada amb un institut de Banyoles, a l’autobús, un grup de noies de tant en tant cridava “…i si calles la boca?” i quan els hi va preguntar perquè ho deien, li van dir que ho havien tret “d’una web” que miraven. La veritat és que em va fer molta ilu! Gràcies, noies, sigueu qui sigueu, per portar l’esperit de la web més enllà de la xarxa :)

Bueeeeno, ara que ja s’ha acabat el tema del referèndum (per cert, un tema molt actiu al fòrum), podem tornar del que realment importa per l’existència humana. El mundial. Concretament les noticies més importants són que els jugadors no tenen canals porno a l’hotel, que un suec s’ha tota pintat la casa de blau i groc, per ser els colors del se equip, que els jugadors d’Angola tenen un ritual secret, que les xineses són les úniques dones que miren el mundial, i que Ucraïna va perdre contra Espanya per culpa de les granotes. Ah, sí, i que la secretaria del partit social demòcrata finlandès diu que es tatuarà la bandera alemanya al cul si la seva selecció guanya el mundial. Us seguiré informant!

I un parell de temes a destacar! D’una banda, un nou fòrum molt curiós que ha proposat la Nuitari, sobre les típiques frases que diuen els professors, que a la llarga s’esdevenen tot un clàssic per fer conyes entre els alumnes. I d’altra banda, pel que fa a la revista del Saló del Manga que fem entre tots, aquells que vulgueu reservar espai, envieu-me al menys un esbós del que teniu previst fer, així aniré controlant l’espai :)

PS: Avui, al Zapping, yoga, música, vídeos,
anuncis… i a la nit… easysex!