Si pots sentir això, és que ets jove!

Ahir parlàvem de les xuletes de la selectivitat (que per cert, s’ha obert un fòrum sobre el tema), i de com la tecnologia ha contribuït, aportant tota mena d’invents. Doncs bé, avui (últim dia de sele) us presento la última moda en xuletes. Els sorolls d’alta freqüència!! Es tracta d’un sorollet que només poden sentir els joves! Això permet que gent de fora l’aula es comuniqui amb alumnes que s’estan examinant! Perfecte pels exàmens test!

En un principi, aquest ultrasò, s’havia creat per a evitar que els joves s’agrupessin per a crear problemes. Posaven grans altaveus en els llocs on es solien reunir joves conflictius, i com que el soroll molestava, piraven. Doncs bé, ara els joves li han donat la volta a la situació, i han creat el Tono Mosquito, per a telèfons mòbils. D’aquesta forma un es pot comunicar tranquilament a base de trucades perdudes.

Us preguntareu si realment funciona, oi? Doncs aquí podeu fer la prova. Aquí teniu el soroll que només els joves poden sentir, i aquí el podeu escoltar amb ambient de carrer de fons. Aquesta és la versió “light”, ja que els que posaven al carrer eren igual, però amb el volum a tota hòstia. Si sou capaços de sentir-lo, és que sou joves (jo he pogut, ole, ole). Si no podeu, és que sou iaios. Feu la prova a casa amb germans i pares, i ja em direu si us ha funcionat. Com més joves, més molesta.