Harry Potra a l’Otaku Expression

Doncs sí… tot i que encara no hem paït el Saló del Còmic, i falten 6 mesos pel del Manga, en Harry Potra ha decidit passar-se per l’Otaku Expression el dia 1 de Juliol! Què hi podeu trobar?

Manga
Anime
Videojocs
Concursos
Cultura Japonesa
Exposicions
Karaoke

L’Otaku Expression ve a ser una mena de Saló del Manga d’un sol dia. I també es celebra a la FARGA DE L’HOSPITALET. Obren les portes a les 10.00, fins les 23.00. L’entrada només costa 1 euro, i a més tens un regal. Pos mira que bé! Aquí podeu veure l’anunci que fan per la tele.

Allà estarem un cop més, amb el Harry Potra i el Pedrot Filomenal (extended) i el Harry Potra i la Cabra Secreta, i les xapes! També hi tindrem a G.M. Newgrange, l’autora del Diccionari de Termes de Harry Potter en Català.

A més a més, qui vulgui portar material per la revista que estem fent, el pot portar a mi directament, i així ja li reservaré la pàgina. Encara no sé on tindré l’stand, però allà estaré, tot el dia! Espero que tots els que us vau quedar amb les ganes de venir al Saló del Manga ni al Saló del Còmic, pugueu trencar la mala racha, i ens hi veiem!

PS: Avui, la Cristina reflexiona…