MUNDIAL: Biblia VS Nostradamus


…recordeu fa
18 dies?

Ep! Avui just falta una setmana per l’Otaku Expression! Recordeu que l’entrada només val un miserable euro, i que a més us donen un regal. O sigui que ja ho sabeu! Passeu-vos per allà si voleu algun Harry, alguna xapa, o per portar material per la revista! :D

Però parlem del dia d’avui! I és que avui és Sant Joan! Sí! Després de la berbena (altrament dir revetlla) d’ahir, com diu l’Avi Jaume, “Avui és festa, Sant Joan la fa, agafa l’escopeta i se’n va a caçar. Tira un tiro, mata un pardal, vestit de general, passa Sant Pere tocant la cullera, passa Sant Martí, tocant el violí, i passa Santa Anna tocant la campana.” La veritat és que mai he entès que coi vol dir aquesta cançó, però ell sempre la canta.

En tot cas, apart de Sant Joan, avui hi ha altres noticies! Aquest és el cas de Bill Gates, que ha confessat que es baixa pelis d’Internet… i és que el pobre no té pasta, i no es pot comprar DVDs… jo crec que l’haurien de fotre a la presó, perquè com tots sabem, ja va delinquir al 1977 per conducció temerària… tot i que els que es mereixen anar a presó, són els seus treballadors per garrulos, ja que en una enquesta han confessat que el 66% de la plantilla de Microsoft utilitza Google per buscar per Internet, en comptes de msn, el seu propi buscador. Ves quina cosa…

I com no podia ser d’altra forma, cal comentar l’actualitat més candent del Mundial 2006! Per començar, ja s’ha desvetllat que guanyarà Argentina. Se sap del cert, perquè ho diu la Bíblia. I com tothom sap, el que diu la Bíblia… va a missa. De fet, la religió està molt implicada en el Mundial! I sinó, mireu el cas d’aquests monjos, que s’hi han viciat tant, que van tot el dia cansats de mirar els partits fins les tantes, i no poden ni resar. En canvi els pobres estudiants xinesos s’han d’amotinar per veure un partidet de no res…

Però el principal problema és que Nostradamus es contradiu amb la Bíblia, ja que ell va dir en les seves profecies que aquest mundial el guanyaria Espanya! I ara què? A qui creiem? A la Bíblia, o a Nostradamus? La veritat és que per a mi els dos tenen la mateixa credibilitat… no diré quanta…

I finalment he trobat la noticia perfecte relacionada amb el mundial, per poder posar una foto en on apareguin pits grossos! Ole, ole! I és que hi ha un nou virus que enganya als usuaris, assegurant que si es baixen uns “arxius inofensius” podran veure un mundial nudista. En realitat, si et baixes els arxius i els executes, un virus et fa coses lletges a l’ordinador. De tota forma, hi ha una part positiva. El virus només és vàlid per a tontos del cul que s’ho creuen.