Casament

Comencem avui, afegint tres noves matrícules DVG! Una de Sant Andreu, una de Mataró, i una de la Meri! Ole! Ja heu entrat a participar al concurs DVG pels puestos! Recordeu que quantes més coses envieu, més possibilitats teniu de guanyar, i que podeu participar en qualsevol de les 4 categories!

Recordeu que durant el proper 1 de juliol estarem a l’Otaku Expression, allà a la Farga! Si algú vol portar material per la revista, pot aprofitar! Recordeu que podeu portar tota mena de material (tires còmiques, caricatures, dibuixos, historietes, articles, passatemps, tests…) i que el tema és la independència (de Catalunya? No! Dels joves!) i que la vostra aportació ha d’estar una mica relacionada (pisos de 30m2, parelles que s’independitzen, solters de 40 anys que viuen amb els pares, pisos d’estudiants, hipoteques, la generació dels 1.000 euros, l’atur, els contractes basura…)

Per tal de que us reservi pàgina,
envieu-me un esbós del que voleu fer al
mail!

I ara, un moment molt emotiu per a un parell de persones que ahir es van casar (a Lima, ni més ni menys)… i és que en DarkDrago i l’Akane, uns deuvosguardencs d’aquells de tota la vida, en aquests moments estan de lluna de mel!! Uooooo! Que emocionant!! Si voleu saber com es van conèixer en un fòrum de manga i anime, gràcies a Kare Kano, allà trobareu tota la història!

A aquests no els ha calgut Feng Shuí per trobar parella, com a Estats units, ni fan com a Japó que prioritzen la feina a la parella, ni com les orquídeas, que han evolucionat i ja no els cal parella. I espero que no els calgui mai anar a concursos d’aquests…

US DESITJO AMOR, PAU I PROSPERITAT!