L’Avi Jaume va al Senglar Rock

ATENCIÓ! Aviso a tothom que el dia K, que fins al moment estava previst el 30 d’octubre, finalment s’avança set dies (recordeu aquest número, el 7, ja que serà molt important) Així doncs, ara és el 23 d’octubre… prepareu-vos!!

Però en el nostre calendari no només hi ha el dia K, sinó també moltes més coses! Per exemple, avui és el cumple de la Getta91! Visca!! A més a més, recordo a tothom que demà hi ha un concert de la Shakira al Palau Sant Jordi, i que el dijous comença… EL SENGLAR ROCK!! I com cada any, a casa hi ha una persona que ja s’està preparant per anar-hi durant els 3 dies, full time… evidentment, i com no podia ser d’altre forma, parlo de… ell.


… seguirem el seu viatge dia a dia!

I sobretot! Recordeu que aquest dissabte tenim xiringuit a l’Otaku Expression! Estarem allà tot lo dia, fent coses pels puestos, i podreu trobar-hi el mític Harry. No falteu! Què passa? Que és el cumple del vostre gos, i l’heu de celebrar? Doncs porteu-lo! No cal que us pinteu la cara amb sang de gallina, com fa la selecció de Ghana, ni que malgasteu els diners, perquè l’entrada només costa… UN EURO! :D

I per acabar, només comentar un nou fòrum amb molt d’èxit, que va començar en mikibc, titulat molt gràficament “Em cagu en…” on cadascú pot posar quina és la típica cosa que es “caga en“. Un bon exercici per a desafogar-se, i ja de pas, per veure que tothom té algo en que cagar-se.