La Rowling mata a 2 dels 3

Doncs sí, tal com ho sentiu, la amiga Rowling ha confessat que en el últim llibre matarà a dos dels tres amics. Aquesta dona em comença a preocupar… realment està bé del cap? Tot va començar amb un llibre simpàtic, ple d’acudits, escenes divertides, i que podies llegir als nens de l’esplai abans d’anar a dormir… i ara sembla una saga de terror psicològic! Només fa que matar! Al final acabarà traumatitzant als nens! I m’agradaria que em doneu la vostra opinió en aquest fòrum… us agrada, tot aquest drama, o preferiríeu que la història fos més alegre i divertida, com en els 3 primers llibres?

Es veu que ha dit que si mata als protagonistes s’assegura que ningú no farà seqüeles en el seu nom, i que quan ella mori ningú explotarà més al Harry… bé, tot plegat és el mateix que va fer en Cervantes, quan va matar al Quijote allà a la platja de la Barceloneta…

En fi, en tot cas sempre ens quedarà el Harry Potra, que ja us asseguro jo (spoiler de l’autor) on no morirà cap dels tres. Recordeu que el podreu trobar aquest dissabte a l’Otaku Expression! No falteu, que l’entrada només costa un euro! Mentre espereu que arribi dissabte, us podeu seguir cagant en coses, o podeu enviar-me material per la revista!