Podrem viure 1.000 anys

Aquest home de la barba és el Dr Aubrey de Grey (de la University of Cambridge), i tal com he posat al Zapping, el tio assegura que la raça humana podrà arribar a viure 1.000 anys tranquilament, en el futur. Però no en un futur llunyà, on els cotxes volen i tot això, sinó en un futur proper!

Diu que la medicina i la tècnica dels propers anys faran que els que ara estem vius (sí, sí… avui en dia!) podem arribar a passar els 1.000 anys, sempre i quan no pillem alguna enfermetat rara, clar, o ens caigui un satèl·lit al cap, o coses d’aquestes.

Afirma que en els propers 20 anys es faran molts avenços en la medicina anti-envelliment, i que la primera persona que passarà els 1.000 anys actualment en deu tenir uns 60. Segons ell, tots els joves d’avui en dia que no visquin en situació precària, en barris perillosos, i amb un bon sistema de salut, tindran un 50% de possibilitats de passar els mil anys!!

Tot plegat fa pensar molt, no? Us imagineu que duréssim 1.000 anys? Us agradaria? No us agradaria? Canviaríeu la forma de viure? Si ens jubiléssim als 65 anys, què faríem amb els altres 935? Aguantarien els matrimonis? Hi hauria prou espai en el planeta? Cabríem? La gent s’acabaria suïcidant d’avorriment? Seriem un món de iaios? Serà en Fraga el primer en arribar-hi, o el iaio de l’anunci de la Coca-cola?