Club de la Comedia amb: Pollastre Gripós


…qui voleu que aparegui demà al Club de la Comèdia?

Ep! Ja és diumenge! I tot i que com diu la Cristina,  no sigui tant especial com sol ser durant la resta de l’any, el DVG i els deuvosguardencs seguim al peu del canó!

I comencem amb un nou DVG pels puestos, de l’escola on treballa als estius l’illuminati, que per cert, ahir va venir a l’Otaku Expression (ah, sí… he afegit les fotos aquí al final)! A més, he posat una nova matrícula DVG que ens envia la Mirnin! Felicitats! Ja heu entrat al concurs! Ole! En breu us explicaré com farem les votacions per a escollir el guanyador del .CAT

I ja posats a fer cosetes, he afegit un accés ràpid als 5 últims posts a sota de la pàgina principal. Així podeu veure ràpidament de què anaven els últims posts, i saber per on anàveu l’últim cop que us vau passar pel DVG! Si preferiu que en posi més de 5, m’ho dieu en un comentari, i ho amplio a 7, o a 10, o el que sigui.

Avui, el Zapping, va carregat de curiositats. Des d’un àngel caigut a Campdevànol, efectes òptics, la màquina del temps, i d’aquí a una estona… com obrir una porta (sense clau, rollo caco), i evidentment… Zapping de nit… amb… cosetes… d’aquelles. I si sou foreros, us recomano que passeu per un parell de fòrums força actius últimament. Un sobre la creació d’un xat deuvosguardenc, on tothom diu com li agradaria que fos. I l’altre és sobre l’estiu (ara que fot tanta calda). Què preferiu… l’estiu… o l’hivern?