Lucy & Sara


…lo dels tres dies
no és broma

Avui, al casal d’estiu (recordàveu que estic fent de monitor als matins?), han arribat dues nenes noves de 7 i 8 anys (la Lucy i la Sara) al meu grup. Són d’Anglaterra i només fa una setmana que viuen aquí, o sigui que no tenen ni papa de Català ni de Castellà. Tot i així s’han adaptat moltíssim, i s’ho han passat la mar de bé. M’ha fet gràcia que una de les nenes d’aquí s’ha passat tot el matí fotent-li un rollo a la Lucy en Català… i el cas és que la Lucy se l’escoltava tota contenta, tot i no entendre res, feliç d’haver fet una amiga! Realment crec que hem d’aprendre molt dels nens! Les dues germanes m’han fet tanta gràcia que potser les poso al Primer de Primària… que en penseu?

I ara parlem dels fòrums! He passat els 60 segons que us havíeu d’esperar entre post i post a 30 per petició popular! Actualment podeu debatre entre estiu i hivern, continuar la història interminable, escollir entre mentir o dir la veritat, o demanar-me reserva de pàgines per la revista que sortirà a l’octubre.

I finalment, ja teniu les bases del concursillo DVG pels puestos! Pel que fa a premis, tenim un domini .CAT per tota la vida de Primer Premi, i a més a més, pels guanyadors de cada categoria hi ha un lot de Harry Potra! Això inclou el HP1, el HP2, i les 4 mítiques xapes! La data límit és el 31 de Juliol, i el guanyador s’escollirà per votació popular, que fareu vosaltres mateixos a partir del dia 1 d’Agost! Recordeu les 4 categories del concurs:

ENVIEU-ME EL QUE MÉS FÀCIL US SIGUI, I MOOOOLTA SORT!