Illa fantasia

Avui he anat a tot el dia a l’Illa Fantasia amb el casal d’estiu, i per això estic escrivint el post a quarts de dotze de la nit. La sortida d’avui m’ha servit per aprendre vàries coses, de les quals destaco:

1. Si vas a l’illa fantasia, posa’t crema pel sol cada 10 minuts, o acabaràs vermell com un pebrot (el meu cas)

2. Els WC de l’illa fantasia estan fantàsticament nets! Això vol dir o que els centenars de nens que hi van són molt polits, o que en realitat es pixen tots a la piscina, i no saben ni que hi ha lavabo.

3. És gairebé impossible anar a l’illa fantasia tot el dia, fer la tira còmica del primer de primària, la del DVG, fer tot un Zàpping, i pel colmo, resumir-ho tot en un post. Però he dit… gairebé!

I ara, si em perdoneu, piro a fer nones, que estic vermell, cansat i xurrascat. Demà ja us explicaré com ha anat aquest fantàstic dia en aquest bonic parc aquàtic, i com he lograt sobreviure el monòleg de l’Avi Jaume, tornant a la vida i burlant a la mort!! BONA NIT!