Do you want to be my best friend?


…és que quan l’Avi Jaume cuina… és
pitjor que el mindundi de polonia

Avui al casal hem fet una activitat per a que la Lucy i la Sara (les dues nenes de Londres que han vingut) aprenguin a dir coses en anglès. Els hi hem dit a tots els nens del grup que escrivissin les preguntes que volguessin aprendre en l’altre idioma. Elles dues per aprendre català, i la resta del grup per aprendre anglès. Jo tenia curiositat per saber què preguntaria una nena de 7 anys que s’acaba de mudar en un país que no coneix de res, on no entén ni un borrall de català ni de castellà… doncs aquí teniu el resultat!

La primera pregunta és vital! “Do you want to be my best friend?“. Això és el que vol aprendre a preguntar en català!! Vol fer amigues! És el primer que ha escrit, i segurament el més important. També és curiosa la última “I do not understant“. Deu haver pensat que és important fer saber quan no entén alguna cosa. Per cert, que avui apareix per primer cop a Primer de Primària!

Per cert, segons el nostre calendari deuvosguardil, avui  és el REBROT 2006! Els concerts es fan a la plaça viladomat! Què? No hi sou? Doncs va! Què espereu? Aneu! I si la música no és lo vostre, aneu-vos preparant perquè la setmana que ve hi ha l’acampada jove a Sant Celoni! Un dels organitzadors és l’Adriatip, que tots ja coneixíem de la seva gran col·laboració al Zapping. Ja sabeu que si teniu alguna cosa a anunciar, podeu enviar-ho al calendari, que ho penjarem per a que ho sàpiga tothom!

Finalment, i parlant de l’Adriatip, afegeixo una nova obra d’artesania deuvosguardil, que ens envia des de La Garriga. Tot i que sembli de teixit, si us hi fixeu, en realitat es tracta d’una rajola, que la tenien guardada en un calaix, i l’han recuperat per a penjar-la a l’entrada de la casa! OLE!