Divendres i peixitos!


Demà el gran dia… el
Papa visita València… quins nervis eh? U_u

Per fi divendres! Ole, ole, i ole! Teòricament hauria de descansar del casal d’estiu, però com que després hem d’anar a campaments, aquest finde hem pensat anar a preparar-los, o sigui que ni cap de setmana ni res de res. En fi… sarna con gusto, no pica! A més a més, els campaments són al Pedraforca, que sempre és maco de veure! Ja faré fotos!

Per cert, i parlant del casal, avui hem anat a l’Escola del Mar, a Badalona, on hi havia peixitos. El senyor que hi havia allà de responsable ha explicat als nens tota la fauna marina, i les pobres Sara i Lucy no han entès res de res. Jo els hi he anat traduint, però el meu nivell de vocabulary dels peixitos del mar és força nefast, i no sé si ho hauran entès tot… u_U

En fi, deixem les cròniques del casal, i passem a parlar del DVG. Per començar, afegim una nova obra d’artesania rajolil, que ens envia Handemorenawer des de Sant Andreu. Moltes gràcies! Ja has entrat a concurs!! Recordeu que a final de mes el concurs quedarà tancat, i passarem a les votacions populars de cada una de les 4 categories :)

I tot repassant l’actualitat dels fòrums, destacarem el de veritat o mentida on els deuvosguardencs diuen si prefereixen les mentides boniques o les veritats cruels, el polèmic fòrum de si el trasparent és un color, i el ja clàssic estiu VS hivern, que ja s’ha transformat en un primavera VS tardor!