Carnet per punts

Després de l’èxit del monogràfic sexual d’ahir, avui en farem un altre sobre el mitiquíssim (que ja cansa) carnet per punts. Com que comencem amb 12 punts, doncs aquí tenim les 12 coses que no heu de fer mai quan el típic poli et fa parar el cotxe, se’t acosta, i et fa baixar la finestreta per a dir-te algo.

1. Si et pregunta perquè corries, dir-li que era per anar a tirar-te la seva dona, que t’està esperant al llit, o sigui que s’afanyi.
2. Si et comença a parlar, fer veure que ets sord, o tapar-te les orelles tot cantant “la, la, la, no et sento, la, la, la”
3. Fer veure que ets gay, intentar lligar-te’l, i fotre-li mà.
4. Dir en veu alta “los papeles!” abans que ho digui ell.
5. Repetir tot el que et digui, en to burleta i veu de pito.
6. Preguntar-li si li agraden Los hombres de Paco, i que si s’hi veu reflectit. Sobretot en el jefe, que és tonto.
7. Corregir-li les faltes d’ortografia de la multa, i preguntar-li com pot ser funcionari de l’estat si ni tan sols sap escriure bé.
8. Intentar vendre-li el teu cotxe, o fer-li una oferta pel seu.
9. Senyalar-li la cara i riure descontroladament.
10. Xiular-li i cridar “Tio buenoooo”
11. Preguntar-li si et deixa la pistola per matar a unes persones, i que després ja li tornaràs.
12. Si és dona dir-li “Ah, però a les dones també us deixen ser polis? Encara que sigueu inferiors als homes?”

Tot i que al preu que està el carburant, també podeu optar per fer les 12 coses de cop tan bon punt veieu un poli, i d’aquesta forma us restaran tots els punts, llavors sense carnet, us podreu vendre el cotxe de segona ma, treure una pasta gansa, canviar de feina per una que pugueu anar a peu, i així guanyar diners i qualitat de vida.

Al menys, aquest plantejament és el que faria la Cristina, des de la seva simple (i encertada) visió de la vida. Però els humans preferim agafar una feina que estigui lluny, per guanyar més diners, que necessitem per pagar el cotxe, el carburant, el pàrquing i el dinar fora de casa. Molt millor així, oi? O no…?