TIBIDABO


…i ara que en fotem, de 10.000 ànimes errants?

Avui amb el casal d’estiu hem anat al Tibidabo! La primera impressió que he tingut, és que s’ha encongit. Però només ha estat la primera impressió, eh? Després he deduït que el Tibidabo no es pot haver encongit, sinó que segurament jo he crescut, ja que feia uns 10 anys que no hi anava. No us passa a vosaltres, que quan torneu a algun lloc que havíeu anat de petits que us semblava molt gran, ara el veieu petitet?

Però apart del tamany, està tot idèntic. Ni una atracció més, ni una atracció menys! Clavat a fa 10 anys! Hem anat a la Muntanya Russa, a l’Hotel Freddy Cruguer (aquí uns quants nens s’han rajat), al Vaixell Pirata, a l’Huracà, als Globus, al Castell, a la Nòria i a una mena d’atracció d’aigua que ha deixat als nens xops de dalt a baix. A continuació els hem fotut a l’Atalaia per a que amb l’aire pillessin un costipat de campionat i demà no vinguessin al casal. u_u

Però deixem les historiètes del casal d’estiu i passem a coses més serioses! Recordeu el post en el que dèiem coses que mai havíeu de dir a un poli que et para? Doncs aquí teniu 10 noves frases que m’heu enviat!

1. M’aduantez la zerbeza mentre budco el cadnet?
2. Perdoni per correr tant… no m’havi fixat que tinc el detector il·legal de radars apagat.
3. Ei! Vostè és el de Village People?
4. Jo pensava que els polis no podien ser gordos cebosos!
5. Si et portes malament no tindràs donut!
6. Jo volia ser poli, però vaig preferir acabar els estudis.
7. Ei, que jo pago el teu salari, eh poli?
8. Veig que porta una 9 milímetres… res comparada amb aquesta Magnum del 44
9. Clar que condueixo malament! Si vaig drogat!
10. Perdoni… he perdut el control quan m’ha caigut la bossa de cocaïna sota el pedal del freno…

Ah! Per cert! Recordeu que demà, demà passat i l’altre es fa l’acampada jove a Sant Celoni. Jo no hi puc anar, perquè em pilla amb el casal, però un dels organitzadors és l’Adriatip, un súper col·laborador del Zàpping, que sempre envia links molt i molt curiosos! Si viviu per la zona, aneu-hi que us ho passareu bé!

PS: Avui la Cristina busca la feliSitat, i el Zapping va carregat d’art,
vídeos, Zidane, mísils, un invent útil, i a la nit… coses de… nit.