Va de metges

Fa un temps vàrem parlar de les series de metges… Que si Urgencias, Hospital Central, Anatomia de Grey, Scrubs, Nick Tup, House… en fí, que la medicina està casi tant de moda com la cuina catalana, aquests dies. Jo crec que triomfaria molt un nou format televisiu on hi hagués un metge cuiner català. Seria la pera. Podria fer-lo l’Ismael Prados… Medicina per solters. Ja m’ho imagino! “Avui explicarem com operar-se d’apendicitis a casa, amb un clip i un pot d’aigua oxigenada!” Reflexionem-hi…

En tot cas, hi ha una cosa clara. Millor ser el metge que el pacient. I és que això de posar-se malalt és una merda. I més si t’han d’operar. I més si sents una de les 13 (sí, sí, mal número) frases xungues a sentir… mentre t’estan operant:

1. Millor guarda això, que potser ho necessitem per l’autòpsia
2. Podeu avisar al conserge? Necessitem una fregona.
Quin merder de sang!
3. Un moment… si això és el fèmur… allò què era?
4. Passa’m el… uhm.. aquell… allò que talla.
5. Merda… ja ens hem tornat a quedar sense llum
6. Merda! M’han tornat a caure les lentilles
7. Podeu parar aquesta màquina que fa “bip bip?” Em desconcentra!
8. A veure si avui no ens equivoquem, eh?
9. Molt bé senyors… això serà un experiment per tots nosaltres…
10. Infermera… aquest pacient és donant d’òrgans?
11. Està a punt d’explotar! Tots a terra!
12. Meeerda! Falta la pàgina 47 del manual!
13. Foc, foc! Desallotgeu l’hospital!

I ara parlem una mica del DVG… per començar afegim un parell de matricules deuvosguardils! Una de València, i una de Sant Antoni de Calonge! Ja tenim quasi tot Catalunya!! Ole, ole! Recordeu que per a participar al concurs i guanyar un domini .CAT, podeu enviar matricules, artesania, moda ghhhny o fan arts!

I avui també cal anunciar que és el cumple de mikybc, un deuvosguardenc d’aquests de tota la vida, que sempre que pot col·labora enviant coses al zapping, o temes interessants al fòrum! FELICITATS! Recordeu que al calendari no tan sols podeu posar-hi events, sinó també els vostres cumples, o celebracions que us facin gràcia, com per exemple el dia que comenceu les vacances, o el que feu l’últim examen. Així quan arribi el dia tothom us felicitarà!

PS: Els adults, molts cops, som tant ignorants
com els nens… però ens costa de reconèixer.