La vida és una peli…

Avui això va de pelis…. i és que aquesta nit aniré al cine… encara no sé quina aniré a veure… estic entre Superman, Cars, i Asterix. Suposo que dependrà del que decideixi la colla. A mí m’és igual, perquè segurament al final les aniré a veure totes. El mundillo de les pelis és curiós i divertit. I el millor de tot, és que tenen les seves pròpies lleis. Vegem doncs, les 25 primeres lleis de les pelis, altrament dit… els típics tòpics!

1. Una pitillera pot parar una bala. No calen armilles antibales!
2. Amb una targeta de crèdit pots obrir una porta en un segons (menys si a l’altre cantó hi ha algú a qui salvar d’una explosió, que llavors tardes un huevo en obrir)
3. Si et fan fora del cas, pots sudar del teu jefe i seguir investigant
4. Sempre hi ha una dona feminista que odia al prota, fins que ell la salva. Llavors ella passa a dependre totalment d’ell, i ell li explica un trauma que va tenir fa molt de temps (normalment li maten a tota la familia) que fa que sigui com és. Un home solitari i macho man.
5. Sempre que algú sent un missatge MORSE, entén el significat total encara que l’hagi pillat a mitges, i el desxifra en tan sols uns segons.
6. Les habitacions dels adolescents sempre tenen un arbre o una canonada a la finestra per on poden escapar-se.
7. Si et persegueixen, t’endetindràs a tirar coses al mig del camí, encara que perdis més temps tu en tirar-les que l’altre en saltar-les.
8. Un llumí pot il·luminat tota una habitació, galeria o nau industrial. Cap problema.
9. Les pistoles automàtiques es disparen tombades de cantó, per fardar.
10. Els llençols de tots els llits són especials, de forma que sempre tapen als homes fins la cintura, però a les dones per damunt dels pits.
11. Els assassins sempre esperen a l’últim moment per a muntar el rifle de precisió que porten en una maleta, i van molt poquet a poquet.
12. Sempre que hi ha bessonada, un serà terriblement malvat
13. Totes les parades de fruita del carrer seran envestides en persecució policial
14. Quan un cotxe xoca, explota.
15. Els gossos sempre reconeixen als dolents i els borden, i el protagonista no ho entén i li diu “Calla, Bobby… no bordis al senador
16. Mentre s’investiga un cas, sempre s’ha d’anar a un club d’striptis com a mínim un cop.
17. En els diàlegs emocionals, en comptes de parlar directament a l’altre, et quedes darrera seu i li parles a l’esquena, mentre ell escolta amb els ulls forçadament tancats.
18. Les explosions a l’espai exterior fan soroll O_o’
19. Els soldats alemanys sempre porten uniformes grisos i botes negres altes, tot i que es van deixar de fabricar al 1943
20. Quan al prota se li acaben les bales de la pistola, la tira.
21. Els pares mai poden anar a la final de beisbol dels seus fills.
22. Els policies bons i honestos que estan a punt de jubilar-se sempre la palmen
23. Si un assassí es cola a casa, és molt fàcil trobar-lo. Ves al lavabo, i mira’t al mirall. Estarà darrera teu.
24. Si un dels protagonistes mor, la seva parella es despertarà de cop al mig de la nit, tota suada.
25. Si tallen el telèfon, segueixes com un tonto donant cops amb els dits on es penja el telèfon dient “hola? hola?” com si això solucionés algo.

Però bé, sigui Matrix o no, hem de tornar al món real. I quina és la millor forma amb aquest regal de ‘ArthurDayne, un deuvosguardenc amb ganes de fer coses xules, que m’ha enviat 4 userbars que s’ha currat ell solet? Aquí les teniu:

Si algú es curra més userbars del DVG, que me les envii, que les posaré totes en una secció apart, juntament amb els fondillos de windows i els avatars de MSN. Normalment les userbars s’utilitzen en els fòrums, com a firma. Són una mena de “xapa” virtual! Apa, fins demà!

PS: Avui al Zapping, Zidane 100%, quedada a un profe, cotxes,
tecnologia, i a la nit… un concurs… profundament… especial…!
PPS: Ja tenim data d’eleccions!