Sexe al DVG u_u


…finalment, a petició popular… sexe al DVG!

Només falten 100 dies pel 23 d’octubre, que com tothom sap, és el dia K. Ja us aviso que marcarà un abans i un després a la història del DVG. Estigueu al tanto, que serà tot un esdeveniment, que fins i tot sortirà per la tele. I un cop dit això…. passem a les coses sèries.

Després de l’èxit d’ahir amb les primeres 25 lleis de tota bona pel·lícula, avui presento les 25 següents. Ja en tenim 50 i encara en tinc unes quantes més per posar… creieu que podriem arribar a les 100? Fijo que sí! Després de tot, vàrem arribar a fer 150 frases de pel·lícules!! Bé, en tot cas, aquí teniu les d’avui!

26. Quan un soldat diu que sembla que la guerra s’acabarà aviat, i que té ganes de tornar a casa, un cop passi tot, morirà ràpidament d’un tret.
27. Si hi ha alguna embarassada, donarà a llum abans que s’acabi la peli
28. Si hi ha una catàstrofe natural, o una bèstia gegant assassina, sempre sortirà l’alcalde preocupat per com pot afectar al turisme de la ciutat
29. Si persegueixes a algú que pilla l’ascensor al pis 20, pots adelantar-lo tranquilament per les escales… fins i tot arribes abans que ell u_u
30. Sempre hi ha algú que sap codi MORSE. Seeempre.
31. Existeixen rosses imponents de 22 anys expertes en física nuclear
32. Si et poses a ballar al mig del carrer, tothom et seguirà i sabrà la coreografia
33. Si estàs sol a casa, i creus que algú ha entrat, i vas poc a poc a la foscor a mirar què veus, al final sempre resulta que és el teu gat.
34. Si ets un estudiant universitari, sempre tens una taquilla de les de dalt. Mai de les de sota!
35. Si et pillen en una situació en la que sembles culpable però no ho ets, i es pot explicar fàcilment per desfer l’embolic, sempre dius “no es lo que parece” i ningú et creu.
36. El timbre del final de classe seeeempre interromp al profe a mitja frase.
37. Sempre que en un poblet passa “algo” i truquen a les autoritats per demanar ajut, les autoritats no se’ls creuen i els pengen el telèfon
38. Sempre hi ha un alumne al que tanquen dins d’una taquilla.
39. Sempre que hi ha una persecució de cotxes, passen dos tios amb un vidre de 3 metros de llarg pel mig del carrer que acaba fet bocins.
40. Totes les persones que moren en una estranya situació tenen un diari secret amagat on expliquen la seva vida i miracles amb pels i senyals, i les pistes per resoldre el cas.
41. Les mares sempre fan un esmorzar de ous fregits, beicon i tortitas, però els fills o el marit mai tenen temps de menjar-s’ho. Només fan un glop al cafè i surten perquè fan tard.
42. Quan algú apunta a un altre amb la pistola a punta de canó, mai està carregada, fins que l’altre no vol cooperar. Llavors el que té l’arma tira aquella palanqueta enrera que fa “cric crec”, i l’altre diu “vale, vale, confessaré”.
43. El dolent sempre penjarà dos segons abans que puguin localitzar la trucada
44. Quan disparen al dolent i cau a terra, sempre es pensen que està mort, i mai no ho comproven. De fet, sempre es giren d’esquena per marxar. Llavors el dolent es torna a aixecar i està apunt de matar al bo, però un tercer reacciona a temps i mata al dolent.
45. Sempre n’hi ha un que ha estat al Vietnam.
46. Els departaments policials sempre ajunten a dos companys que són totalment incompatibles i que no se suporten l’un a l’altre.
47. Si et coles a la guarida del dolent i et vesteixes com un dels seus homes, ningú et reconeixerà i tothom es pensarà que ets dels seus.
48. Sempre que poses la tele estan donant una noticia que t’afecta directament.
49. L’arma del prota sempre és especial i diferent a la dels altres.
50. Els conductes de ventilació de la guarida del dolent són de la teva mida perquè t’hi puguis passejar tranquilament, i arriben a totes les habitacions de l’edifici.