75% TT


…uhmmm… es posa interessant… u_u

Abans de res, i primer de tot, cal dir que hem afegit una nova matrícula deuvosguardil d’un Citroen del carrer de cala Meri, i que segons el nostre calendari, a Vic estan fent un fabulós tastet de cinema oriental! Feu un cop d’ull a la programació, que hi ha pelis molt xules. Concretament avui passen “El meu amic Totoro“. Tot un clàssic!

I parlant de cinema, us he de comunicar que les típiques situacions de pel·lícules no s’aturen! Després de les primeres 25, i de la segona part, Avui en tenim 25 de noves… ja en són 75! Va, jo crec que si ens animem arribem a les 100, i les podrem posar totes juntes en una secció. A veure si demà tanquem la tetralogia amb la última entrega… i és que és curiós, però quan les llegeixes, dius… Ei! És veritat! A les pelis sempre passa que:

51. Les naus espacials tenen càmeres a tots els racons, de forma que si passa algo, pots consultar en un monitor per tornar a veure l’escena.
52. Sempre hi ha una “salida de atrás” a tot arreu.
53. Les armes sempre fallen en moments crítics
54. Quan condueixes no mires endavant, sinó a la persona del teu costat.
55. Quan mires amb prismàtics, veus les coses en un marc negre en forma de 8
56. Quan ets en una casa encantada, sempre vols anar a fer pipí o a investigar sorolls sospitosos sol.
57. Quan un grup d’estudiants va a passar la nit en una casa emig del bosc, sempre moren la tia buena, l’empollón, el negre (o xino, o hispà), el xulo, i la que fuma maria. Quedaran vius el prota i la seva nòvia.
58. Si disparen al prota i sembla que és mort, resulta que un armilla antibales l’ha salvat. Mai li disparen al cap, que no el porta protegit
59. Quan el prota s’aixeca i descobreix que l’armilla antibales l’ha salvat de la mort, en comptes de conservar-la, se la treu i la tira, suposant que ja no li caldrà més.
60. Quan tanques la llum, segueixes veient totes les coses de l’habitació
61. Quan et persegueixen i vas a les escales, sempre puges al terrat per saltar d’edifici en edifici. Mai baixes al carrer per escapar corrents sense problemes.
62. Quan estàs amagat en un lloc, i passa el guarda o vigilant, sempre pararà a un metre de tu, i sense veure’t, mirarà al voltant, i farà mitja volta.
63. Les dones sempre obren la boca i se la tapen amb les mans quan estan aterrades.
64. Les dones sempre es queden quietes mirant el cotxe que ve a tota hòstia per atropellar-les.
65. Les dones són massa histèriques per fer el que el protagonista els hi diu, fins que aquest els hi fot una hòstia per tranquilitzar-les i llavors ja poden fer-ho.
66. Les dones no han d’anar al lavabo cada 5 minuts, com a la vida real
67. Les noies fan lluites amb coixins, fins que els trenquen i totes les plomes s’escampen per l’habitació, però els hi fa molta gràcia i riuen.
68. Si et toquen molts diners en un casino, els posaràs al damunt del llit i et dedicaràs a tirar-los enlaire com si fos una pluja, en comptes de tenir-los ben guardats.
69. Les dones es preocupen per si se’ls ha trencat una ungla, encara que un terrorista libanès les estigui perseguint per violar-les i matar-les tres cops.
70. Tots els passwords de tothom són el nom del gos o del fill.
71. Tothom té una serra mecànica al garatge
72. Sempre pots aparcar just davant de l’edifici on vols anar
73. Quan robes els arxius del dolent, no cal que robis el programa per llegir-los. Segur que ha fet tots els seus plans malèvols en Word, per si algú li roba que sigui compatible.
74. Quan ve un grup de dolents a matar-te ho faran d’un en un, i sense armes de foc, perquè els puguis anar guanyant.
75. El prota que rep una pallissa del copon mai es queixa mentre l’atonyinen, però quan la noia el cura amb cotó i aigua oxigenada es queixa i fa “aiiiix“.

Va, que això ja ho tenim a punt per la recta final! Jo ja en tinc unes poques, i només unes altres poques, i tindrem els 100 típics tòpics de les pel·lícules! I llavors serem una mica més feliços, perquè podrem explicar-ho als nostres amics. I si no tenim amics per explicar-los-hi, potser en podem fer algun! Apa, va!

I després passeu-vos pel fòrum, que està més estiuenc que mai! Per un cantó podeu demanar a la Sònia que ressusciti el seu diari vermell, passar-vos pel fòrum de tias buenas que regenta el Ferran, o confessar tot allò que vàreu fer de petits que va portar als vostres pares de cap! O proposeu nous temes, que segur que tothom hi dirà la seva! I un cop estigueu servits, ja sabeu… ració estiuenca de Zàpping! Al tanto, que aquesta nit estarà… calent!