Matem el tema pelis!


…i és que qui més qui menys,
tothom ha tingut un ex

I’m proud to anunciar, que després de 4 dies recopilant típics tòpics de les pel·lícules, avui matem el tema amb les últimes 25. Així doncs, ja tenim les 100 situacions clàssiques de la indústria cinematogràfica de Hollywood. En podriem fer moltes més, i de fet segur que un dia en farem 100 més, però de moment aparquem el tema! I si fins ara teníem 150 frases típiques, els problemes dels dolents, els problemes dels bons, i el manual per dominar el món, ara afegim… els 150 TÍPIS TÒPICS! Precisament aquí teniu els darrers 25! Que aprofiti!

76. Si et persegueix i dispara una banda de dolents, no et toca ni una bala
77. El detectiu no pot resoldre el cas fins que algú no diu una frase xorra com “M’agraden els creps”, i llavors el detectiu diu “Com?! Pots repetir el que has dit??”
78. Els nens sempre sobreviuen, i més si es diuen “Pequeño Jimmy”
79. En els grups d’especialistes per a fer una missió, sempre n’hi ha uns quants que han de morir durant aquesta.
80. Les pistoles poden disparar 40 o 50 cops tranquilament abans de tornar a carregar.
81. El dolent té a les seves ordres un fotimer de dolents tontos i burros, que es maten molt ràpid, i un dolent gros i forçut que mor cap al final.
82. Si els bons són un equip de 5, els dolents casualment també seran 5, i a la lluita final lluitaran cada bo amb un dolent de la seva mida i sexe.
83. Sempre que es trenca un pont, hi ha un cotxe que es queda balancejant-se a l’abisme
84. Pots travessar el foc sense cremar-te
85. Si compres una casa antiga per remodelar-la, moriràs a mans d’un assassí o d’un fantasma que hi habitava.
86. Els fantasmes que et volen “comunicar” algo mai ho faran cordialment, dient “Hola, mira, que sóc un fantasma, i t’he de dir una cosa, a veure si em pots ajudar”. Sempre ho faran a base d’ensurts, possessions, i aparicions d’imatges al mirall, i el prota no ho entén fins al cal de hora i mitja de peli.
87. El dolent, que és prou ric i poderós com per tenir una guarida secreta, o una nau espacial, en comptes de dedicar-se a viure la vida a les Seychelles, es complica de mala manera per dominar el món, i acaba morint.
88. Per desactivar una bomba sempre hi ha uns cables separats, i n’has d’escollir un per parar-la. Si t’equivoques explota.
89. Mai hi ha temps perquè vingui l’especialista. Sempre ho ha de fer un que no en sap ni te protecció. Com a molt t’ho expliquen per telèfon, rollo “Jou, dime que ves” “Dios, un montón de cables”
90. Si intenta desactivar la bomba algú que no sigui el prota, la palma fijo.
91. Si no la pots desactivar a temps, descobreixes que és una bomba farol, i no explota. La que era de veritat explota en un altre lloc, matant a tot de secundaris.
92. Quan arribes a un lloc i aparques, mai tanques el cotxe amb clau, i si és un descapotable només saltes per sobre i llestos
93. Tothom sap engegar un cotxe fent un pont posant el cap 5 segons sota el volant, sense importar que els fabricants de cotxes s’hi deixin les banyes amb el tema de seguritat anti robatori.
94. Si dius “alto, policia, baje del coche, está requisado” la penya et fa cas.
95. Sempre que hi ha una persecució, mai no mor cap peató innocent, encara que destrueixis mitja ciutat
96. Després de 30 minuts de persecució, el dolent mor al final, i no el pots interrogar.
97. En els interrogatoris sempre volen fer lo del “poli bueno, poli malo”
98. Els vehicles militars tenen claus per engegar-los! A la vida real, mai n’han tingut!
99. La poli seeeempre té “informadores”… que seeeeempre ho saben TOT!
100. Com més ràbia es tinguin dos persones de sexes oposats, més possibilitats hi ha que acabin junts.

I després d’aquesta fantàstica última ració de pelis, només em queda dir que us passeu pels fòrums i pel Zapping. En els primers hi trobareu des de la possibilitat de presentar-vos a tots, a temes tant interessants com treballar en photoshop, fans dels dolents de les pelis, o fins i tot peticions per a que algunes autores tornin a escriure. Pel que fa al Zàpping, avui va carregadet de anuncis curiosos, còmics perillosos, fotos artístiques, i d’aquí a una estoneta posaré uns linkillos d’art en 3D, màgia potàgia… i una nova enfermetat que ha descobert el Ministeri de Salut…. la tetitis aguda!

PS: I demà estigueu al tanto… estic a punt de conseguir
una cosa que segur que a més d’un… li encantarà… o_Ô
…emoción… intriga… dolor de barriga…