El Diari Vermell


…acabarà la Paola apareixent al DVG?

Bones noticies! Si fa 70 anys hi va haver el “levantamiento” que va provocar la guerra civil, avui també hi haurà una mena de “levantamiento” però d’unes altres coses… i és que finalment, i gràcies al grup de pressió que s’havia creat al fòrum en aquests darrers dies, Pandora ha decidit obrir la seva caixa! O dit d’una altra forma, la Sònia ha tornat a obrir el seu mític Diari Vermell!

Però no tan sols l’ha obert, sinó que a més a més s’ha mudat al DVG!! Sí, sí! Tal i com ho sentiu! Després de que obríssiu el fòrum amb les peticions, la Sònia i jo vàrem estar parlant per msn, i vam arribar a l’acord de fer una secció dins del DVG. Així doncs, no tan sols escriurà els seus posts, sinó que periòdicament (ja veurem la freqüència) contestarà les preguntes que li feu. Què us sembla, he fet tot un fitxatge, oi? Ni el Ronaldinho!

Per a tots aquells que no la conegueu, us diré que la Sònia es va fer “famosa” per l’internet català farà cosa d’un any, quan va obrir el seu diari vermell. Un bon dia, de sobte, va deixar de publicar, i nunca más se supo. Amb el temps, va reaparèixer al fòrum del DVG, i ha estat a partir d’aquí que els deuvosguardencs (llestos, ells) la van repescar!

Perquè va marxar? Perquè torna? Com és físicament? És una noia? És un camioner que es diu Manolo? A que güelen las nubes? Molts han estat els dubtes i preguntes que han rodejat el diari d’aquesta escriptora tant polèmica. Molts d’aquests interrogants quedaran resolts en aquesta nova etapa deuvosguardenca del diari! I moltes segurament no! En tot cas, una cosa és segura… aquí la tenim de nou! Senyors i senyores, deuvosguardencs i deuvosguardenques… la reina del gonzo escrit! La nòvia que voldrien tots els nois! La noia que no té pels ni al cos ni a la llengua… amb tots vostès… la Sònia!