Contestadors automàtics…

Realment, no vull saber res més de la Paola!

…o sí?

Si hi ha alguna cosa que fa ràbia, és trucar a algú i que et salti un buzón de voz o contestadoe automàtic. El mataries! Bàsicament perquè el que tu vols és contactar amb una persona, i en aquell moment no pots, i la majoria de cops ja no li pots dir el que volies. És mala sort! I és per això, que us proposo 13 malafortunades formes de fer que aquest missatge sigui original… aquí van els 13 missatges tenir al contestador!

1. Hola, sóc el contestador. Què vols?
2. Hola, el contestador del Jun està trencat, sóc la nevera. Què vols? Li posaré en un post-it.
3. Això no és un contestador. És un missatge telepàtic. Després del soroll que sentiràs, pernsa telepàticament què vols, i jo ho captaré.
4. HOLA, SÓC DÉU NOSTRE SENYOR. QUÈ VOLS?
5. HOLA, SÓC LA MORT. ARA NO ET PUC ATENDRE, PERÒ DEIXA’M LA TEVA ADREÇA I ET PASSO A BUSCAR.
6. Hola, has trucat a casa d’un adiví. Com que ja sé què vols, no cal que deixis misagte.
7. (amb la veu d’un amic) Hola, sóc en Pere. No visc aquí, i aquest no és el meu número, o sigui que t’has equivocat. Però si vols parlar amb el Jun, deixa el missatge després del senyal!
8. Estàs cansat, els ulls se’t tanquen, i t’adorms… estàs dormint… quan conti tres, et despertaràs i seràs una gallina. Un…. seràs una gallina ponedora… dos… prepara’t… i tres!
9. Si ets un lladre que truques per veure si hi ha algú a casa, que sàpigues que estem netejant la nostra col·lecció nostres armes perilloses. Si no ets un lladre, no som a casa, deixa el missatge després del senyal.
10. Aquí NCC Enterpise, parla el tinent DATA. Un moment. — Capità Picard, i ha una transmissió entrant. La passo a pantalla?
11. Parla cuc! PARLA! ARGH!
12. Ja saps qui sóc. Digues el que tu ja saps, i et trucaré ja saps quant.
13. No si us plau! El que vulguis menys el BIP! No, no! Per favor! El BIP nooo!! NOOO! AAARGH!

Però si el que vols no és que et deixin missatges, sinó resoldre els teus dubtes sentimentals, pots fer-ho de dues formes. La primera és a través de les opinions de la Sònia, recent incorporada al DVG, i la segona és a través de la Cristina, que té un punt de vista força més senzill que la majoria d’adults!

I apart from that, recordeu que podeu passar-vos pel Zàpping, i pel Fòrum! Avui trobareu coses tant diverses i veriades com l’Acebes parlant en català, vídeos de gats que gategen, art, animalades, un fòrum sobre el tancament del PAP, una proposta de trobada a tarragona, i un fòrum per a confessar aquelles coses que feiem de… petits!