LES SANTES DE MATARÓ

Curiosament, aquests dies que al fòrum es parla de colònies i campaments, s’acaba el casal d’estiu per donar pas als campaments al Pedraforca. Recordeu que fa un parell de setmanes vaig marxar a preparar els campaments? Doncs aquesta setmana hi torno per a muntar tots els trastos. Tendes, letrina, permisos, etc. Tot ha d’estar a punt! Espero que aquest cop, quan torni, el Sr. Gat no s’hagi venut jugat la casa en una partida de poker un altre cop.

Avui, com a bon fill de Mataró que sóc, és el meu deure avisar-vos que avui comencen les Santes, o sigui la Festa Major de Mataró! Ole, ole i ole! Doncs sí, sí… us recomano dues nits que són les meves preferides. Una és la del dilluns, amb les Havaneres, de tranquis, a la platja. I l’altre és la mítica Nit Boja, el dia 25. Una és per passar del pal relax, i l’altre del pal… home… com us ho diria… ehem… sabeu què? Aneu-hi!

I abans d’acomiadar-me per avui, començo una nova col·lecció de frases que podriem anomenar “Fora de Context“. Són aquelles típiques frases que se senten quan dona la casualitat que tota la penya que hi ha a un restaurant calla en el mateix moment, menys un, i diu algo rollo “… i llavors me la va fotre pel cul“, referint-se a ves a saber què, però que així fora de context… queda lleig. Així doncs, sense més dilacions, comencem amb les 10 frases que queden lleig si el context en el que estàs no és…

JUGANT A GOLF
1. Tinc el pal torçat cap a la dreta
2. Després de fotre-la a 18 forats, quasi no puc ni caminar
3. Abans de jugar, he de netejar-me les boles
4. Espera el teu torn abans de ficar-la al forat
5. Juguem amb les teves boles?
6. Agafa’l fort, i mou-lo amunt i avall
7. T’has equivocat de forat
8. Tinc les boles en remull
9. L’he fotut al forat d’un sol cop
10. Fes el favor de baixar el cap i separar
les cames una mica més…