Golf o golfa? Què és millor?

Amb la incorporació de la foto de la Darketah, comença ja la recta final del concursillo DVG pels puestos! Durant aquesta setmana podeu acabar de fer les vostres col·laboracions a qualsevol de les 4 categories que entren a concurs, i el dia 1 d’Agost començarem a votar. Ja sabeu que el premi és un domini.cat per tota la vida vidal!

Cal destacar que avui, a part de ser el cumple del Marc, a les Santes de Mataró d’aquesta nit, hi ha Havaneres i Cremat. O sigui que si voleu passar una vetllada de tranquis i relax, aneu a la platja, on apart dels grups Peix Fregit, Barcarola i Port Bo, trobareu tot de grupets fent el seu cremat a lo largo i ancho de la platja del Callao. Una de les coses més curioses d’aquesta festa, és que solen agrupar-se grupets que no es coneixen de res, i fas un munt de nous amics. I és que Santes són santes!

Després de les frases fora de context, i les classes especials, avui tornaré a parlar del golf. I és que he arribat a la conclusió que el golf és millor que el sexe. I us diré perquè! Fixeu-vos en les següents raons, i reflexioneu…

Perquè el Golf és millor que el Sexe?

1. No has d’amagar les revistes de golf que puguis tenir a casa, ni has d’anar a comprar coses de golf en un barri llunyà per por a que et vegin els veïns
2. Si tens problemes, pots buscar ajuda d’un professional del golf i ningú et mira malament.
3. Els deu manaments no et prohibeixen res sobre el golf.
4. Si et fan fotos jugant a golf, després no passa res si algú les penja a Internet.
5. El teu company de golf no li importa si a vegades jugues amb altres, i tampoc està mal vist jugar a golf amb un desconegut.
6. Quan veus a un bon jugador de golf, no tens fantasies on surts jugant amb ell.
7. Si el teu company no pot quedar, pots fer golf amb un altre.
8. No està mal vist jugar a golf sol. I no et quedes cec ni res, ni et surten grans.
9. Pots explicar al teu fill com jugar a golf, fins i tot ensenyant-li com ho fas tu.
10. Si ets ràpid jugant a golf, ningú es queixa.

Però ara intenteu qualsevol d’aquestes 10 coses amb “sexe” en comptes de “golf”… segurament que tindríeu més d’un problemilla… u_u

I si el golf no és lo vostre, us recomano que doneu un cop d’ull als còmics del Jan, que aquesta setmana ens parla de Disney, després us passeu pel fòrum i dieu la vostra sobre els mazizos i les mazizas, o fins i tot opinar sobre quin és el millor regal que podeu fer als pares! Ya ves, no? Que bons que sou! Heu fet un fòrum i tot!! I després… cap al Zapping, que avui porta tortugues, cotxes, coets casolans, japonesades i a la nit… zapping xxx… XD