El Sr. Gat pira de casa!

El Sr. Gat ha decidit marxar de casa justament avui que és… la Nit Boja de les Santes de Mataró, que consta del Desvetllament Bellugós (s’ha de veure), l’Escapada a Negra Nit (correfoc) i la Gran Ruixada al Parc Central, amb música en directe i tota la pesca! Ole!

Avui seré breu, que estic amb angines :( Tan sols us diré que doneu un cop d’ull a la Cristina, que està començant a gaudir de la seva independència en els campaments d’estiu… després us passeu pel fòrum, i si us atreviu, podeu contribuir a la nova història interminable, parlar sobre música, o fins i tot confessar quines gamberrades (altrament dit trapelleries) vàreu fer de petits, i que mai heu arribat a confessar…

I després us passeu pel mític Zapping, que avui ve carregat d’imatges, ovnis, japos, japos, més japos… i a la nit, el Zapping nocturn, caracteritzat perquè sempre, per aquelles coses del destí, acaben sortint pits i culs… no em pregunteu perquè, però mira… són coses que passen… u_u