Finalment… Paola.

Avui és Santa Anna! Segur que tots coneixeu alguna Anna, i encara no l’heu felicitat, oi? Doncs va vinga! Encara hi sou a temps! Pilleu l’agenda del telèfon i repasseu les Annes. Va, vinga, que heu de ser políticament correctes. I si no teniu Annes que felicitar, aprofiteu per anar a les Santes de Mataró, que avui hi ha sardanes, concert, i ball. Ah, per cert, aquesta cosa d’aquí a l’esquerra és el “cartell” u_u d’aquest any.

No se què passa a l’estiu, que els fòrums bullen de frenètica activitat!! La història interminable ja té la friolera de 36 pàgines, els deuvosguardencs es fotografien els ulls, expliquen què estan estudiant, i fins i tot es caguen en coses. En fi, tot un sofregit de temes variats. I pel que fa al Zapping, avui porta llauning professional, parides, tecnologia, fotografies, i sobretot, molt frikisme (ah, sí… i a la nit pit i cuixa.)

Per cert! En Jan ens explica que ahir va anar a la pre-estrena de Pirates del Carib 2 (sí, sí… som així de xulos, i anem a veure pre-estrenes) i li ha agradat tant, que apart de fer-ne una bona crítica fins i tot s’ha currat un poster alternatiu, amb Janny Deep, Orlando Jun, i Keira Newgrange. Ostres… un dia d’aquests podriem fer un concurs fent portades de pel·lícules alternatives! En fi, jo em retiro per avui, que encara em duren les angines… apa siau!