Ei, que surto a Vilaweb…

Ja sé que no és com per tirar cohets, però m’ha fet ilu que posin el DVG com a exemple de webcòmic en català, i més que ho faci un diari amb la difusió i reputació de vilaweb. Tot i que ja em varen linkar l’any passat, aquest cop m’ha fet més il·lusió, perquè primer m’han trucat per preguntar-me coses sobre el passat, present i futur del DVG.

En fí, que el dia que vaig començar aquest tinglado mai hauria imaginat que arribaria tot plegat on és ara. I només puc fer que donar-vos les gràcies a vosaltres, ja que si bé jo tinc la constància d’actualitzar cada dia els continguts, l’energia per a fer-ho me la doneu vosaltres, venint cada dia per veure quina ocurrència he tingut, per xerrar amb altres deuvosguardencs al fòrum, o per veure quines frikades passen en el món. Segur que si tots vosaltres no vinguéssiu, el DVG hauria tancat fa molt de temps, com tants altres blogs ho han fet…

PERO BUENO! Aquest no és el cas! Ans al contrari! De fet, avui tenim un fotimer de coses per veure! Comenceu passant pel zàpping, on trobareu art, transformers, noies guapes, animacions, i d’aquí a una estona posaré informació sobre unes classes de ioga mooolt interessants… i si després voleu comentar tot el que heu vist, ho podeu fer al fòrum, on podeu parlar de coses indecents (ja siguin indecents estil Sònia o indecents estil Cristina de campaments). I si no us veieu amb cor de continuar la història interminable, ni confessar les coses que fèieu ni les notes que trèieu, sempre podeu optar per gaudir amb els vostres ulls veient les fotos d’ells… i d’elles.

PS: Avui és el cumple de la Xènia, la culpable que
el DVG comencés, i que ara sigui el que és. FELICITATS!