Donuts light i sexe en públic

I mentre la Paola desvetlla el meu passat més obscur (en breu coneixereu el seu, encara més fosc), avui tan sols vull fer una reflexió. És sobre el donuts light, aquest de Panrico. Per la tele asseguren que té el mateix gust que un donut normal, però amb el 30% menys de calories. El que no acabo d’entendre, és que si realment és així… perquè no deixen de fer l’altre?? El normal, diguessim…

M’explico… si és igual, igual, però amb menys calories… l’altre NO CAL! Que el treguin, no? És com si ara inventessin el DONUTS FAT! “El mateix gust de Donuts de sempre, però amb el 30% més de calories! Ole, ole!!” La gent no el compraria! Ningú el voldria, el DONUTS FAT!

O és que potser ens estan enganyant, com la majoria de productes light, que en realitat ni són light ni res? Ah! I si només ho fan com una vil i cruel tècnica de màrqueting, per a ampliar el seu mercat, creant una marca que es posiciona com a “light” per a augmentar la quota de mercat a base d’enganyar als pobres consumidors que es senten culpables de menjar una pasta que saben positivament que els engreixarà? Ah, no crec.

Però si fos així, jo els aconselleria que es deixin de mentides, que siguin sincers, i que comencin per canviar la seva publicitat enganyosa. És més! Si són bona gent i fan el que els dic, els regalo els drets de fer servir algun d’aquests slogans:

1. Donuts Light; no té gust, però és un Donut
2. Donuts Light; no val res, però és rodonet.
3. Donuts Light; demana’l, que queda bé.
4. Donuts Light; “engorda” igual que l’altre, però hi diu “light”
5. Donuts Light; una mentida de collons
6. Donuts Light; Es que hem fet el forat més gran :)
7. Donuts Light; Viu en la ignorància i creu-t’ho.
8. Donuts Light; Donut… i light¿? HAHAHA!
9. Donuts Light; Encara creus en els reis mags?
10. Donuts Light; I ara m’expliques una d’indios.

PS: Estic preparant dues seccions noves… estigueu
al tanto que segurament les estreno la setmana que bé!!