Confessions


…no penso dir res sense la presència del meu advocat (el Sr. Gat)…

Mentre la Paola explica secrets suficients com per engarjolar-nos durant 15 anys, jo segueixo actualitzant el DVG! Recordeu que demà és l’últim dia per a enviar les vostres participacions pel concurs DVG PelsPuestos! Durant les primeres setmanes d’agost, farem les votacions i sortejarem els lots de Harry Potra i el .CAT per tota la vida! Recordeu! Un lot per a cada una de les 4 categories, i un súper .CAT pel guanyador total!

I ara desapareixo, que estic preparant un parell de seccions noves. Per anar fent salivera, us diré que una d’elles la portarà un nou col·laborador del DVG (recordeu que tots els que vulgueu esteu convidats a col·laborar al DVG!), i l’altre serà una secció que fareu entre tots, com per exemple el fòrum. Actualment ja funcionen, però ara cal posar-les boniques i precioses per a l’estrena! :)

Mentrestant, podeu anar passant la tarda del diumenge amb les seccions actuals de sempre. Una bona dosi de zapping (avui amb especial interès envers els transformers), una sessió de fòrum, una classe de còmics amb el Jan, de sexe amb la Sònia, o un somriure amb la Cristina. O fins i tot, podeu repassar el lèxicon català de Harry Potter! Com veieu, en l menú del DVG hi podeu trobar una mica de tot, i tot de una mica. I en breu… dues novetats!