Últim diaaa!

Déu vos guard! Anem per feina, que avui n’hi ha molta!!

Recordeu que avui és l’últim dia per a entregar cosetes pel concursillo, o sigui que ja ho sabeu! Si voleu optar al premi, podeu fer com la _Mò_, que estava tant desesperada per trobar una matrícula deuvosguardil, que al final s’ha inventat la seva pròpia. S’ho ha currat tant, que em veig obligat a posar-la a concurs!! En canvi n’hi ha d’altres, com la BdF, que en troben en el lloc més inesperat del món mundial (en aquest cas, al carrer Mallorca, BCN).

Tot i que si no us voleu complicar tant la vida, podeu fer una foto als Déu vos guard de benvinguda de les cases, tal com ha fet l’arkitekt! O de qualsevol altre lloc, com per exemple l’entrada del bonic Monestir de Sant Cugat. Ànim! Teniu fins les 12 de la nit per enviar cosetes!

I mentre jo piro a preparar el procés de votacions del concurs, us deixo amb el zapping, que avui ens obsequia amb uns linkillos de la nova peli dels Simpsons, art alternatiu, tecnologia punta, i fins i tot un goku una mica cutrillo. I després, ja ho sabeu… a xerrar pel fòrum, on s’ha obert una interessant discussió sobre què fer quan se surt de farra, o perquè no valorem les coses fins que ja no les tenim. Clar que si esteu menys metafísics, sempre podeu jugar a la màgia de la noia lleugera de roba, o parlar de coses indecents. Podeu escollir!

Per cert, la tira còmica d’avui del PDP és d’aquelles en que plasmo la personalitat de cadascun dels protagonistes, veient les perspectives que tenen davant d’un mateix fet. Amb quin us sentiu més identificats? Amb la felicitat del Jaume? L’ètica social de la Cristina? La metafísica existencial de la Clara? O l’escepticisme britànic de la Lucy?

PS: 84 dies pel dia K…