Anuncis Classificats DVG

Oh, yeah! Avui us presento una novetat novedosa! Després de veure la gran utilitat que li esteu donant tant al fòrum com al calendari, avui inaugurem una nova utilitat que crec que us serà molt i molt útil! Deuvosguardencs i deuvosguardenques, amb tots vosaltres… els anuncis classificats!

Actualment hi ha 3 categories bàsiques: busco, ofereixo, i contactes. Però en podem afegir més a mesura que les necessitem. Per a començar he demanat a la gent de la casa que posi uns quants anuncis de prova, així veieu com funciona. A la pàgina principal, sota les categories, trobareu els últims anuncis que s’han publicat. I a sota de tot, el menú de navegació. Per a mirar anuncis no cal registrar-se ni res, però si en voleu publicar, ho heu de fer en un sol pas aquí.

A mesura que aneu merdejant entre les opcions, veureu que apart de penjar anuncis (s’hi pot posar foto i tot), també podeu buscar paraules clau, escollir els vostres favorits, establir alarmes pels nous anuncis que us puguin interessar, o fins i tot comunicar-vos entre vosaltres per missatgeria interna.

Pues bueno, res més. Ja podeu anar provant, i si trobeu errors o coses xungues, m’envieu un mail, que ho miraré d’arreglar. I el mateix dic si teniu idees o suggeriments per a millorar el sistema :) Apa, fins ara!!