Tot passant calor…

Tot passant calor, avui penjo un parell de nous DVG artesans! Un ens l’envia l’Ares Dalmau, i és la tanca de ferro forjat d’una casa, amb un DVG amb les quatre barres de fons. Molt, molt xulo. I l’altre ens l’envia el Roni, des del seu cole, on d’amagatotis, ha fet la foto amb la càmera a aquest DVG amb colom incorporat! Tot i que fora de termini, ja us col·loco al concurs, no sigui dit que sóc mala persona! Ole!

I donem ara un ràpid cop d’ull al la recent estrenada secció d’anuncis! La categoria que més ha arrelat és la de contactes, concretament la de es busquen amics, on hi ha anuncis de gent que busca gent de Girona, Tarragona, i Cornellà. També n’hi ha uns quants més freakies que busquen altres freakies per anar disfressats al Saló del Còmic, jugar a rol, o fins i tot hi ha qui busca dos pits.

D’altra banda, i també es busquen coses, tal com còmics de Fanhunter, Dragon H, o el primer volum de Bakuretsu Hunter. Finalment hi ha gent a qui li sobren coses, com una bicicleta, un mòbil, o fins i tot temps per a fer una pàgina web! 

I tot passant calor, també vull mencionar un nou fòrum creat just ahir, per a tirar-se els trastos mutuament. I la veritat és que està molt actiu! A veure si encara en sortirà una parelleta deuvosguardenca… uoooo! Us imagineu? Però si lo vostre no és tirar floretes, sempre pots passar-te pel fil de fotoblogs, o fins i tot un fil seriós per parlar de la pròpia bogeria del fòrum. I després, no us perdeu la recomanació de la setmana del Jan! Avui, tota una icona del Jueves… Clara de noche i el seu recopilatori “Pendones del humor