Són, 80 dies són.

Ah, sí… recordo amb nostàlgia aquells matins en els que esmorzava la llet amb Colacao (sí, sí, ja sé que el Neskuik es dilueix millor, però jo disfrutava amb els grumos de Colacao) tot mirant aquella mítica serie de dibuixos, on un lleó, un mono, una mena de rata i una pantera viatjaven per aquests mons de Déu a tota castanya, sempre jugant-se la vida, però sempre resolent la situació.

De fet, sé que ja tinc un post on parlo de tot això, i on us poso la cançó de la caràtula i la del final, però és que justament avui falten 80 dies pel dia K. En el mateix temps en el que el Sr. Fog donava la volta pel planisferi, arribarà el moment que marcarà un abans i un després en el DVG i fora d’aquest. El dia K tindrà repercussió local, nacional, europea i internacional (no és conya). Ja ho llegireu als diaris…

Però avui hi ha més coses! Segons han penjat al nostre calendari, és el tercer dia del Manani Rock, a Vilanova and the Geltrú! Toca Betagarri, La troba Kung Fu, Lógica Oscura i Orquestra Alternativa. El concert és gratuït, i es realitza a la esplanada Ribes Roges! Recordeu que podeu afegir les vostres festes, cumples, i totes les coses aquí!

Ah, per cert… ja sé que això és un tema més de la Sònia, però si per casualitat sou una noia, i voleu fer un trio, us estan buscant a la secció de contactes dels anuncis deuvosguardencs. I si en canvi sou un noi, segurament us interessarà passar-vos per aquí.