No puc fer el post

Ei, no puc fer el post, avui! Perquè teòricament, estic segrestat! Però bé al menys, tot i que no pugui fer el post, doneu un cop d’ull a aquest audi deuvosguardenc que ens envia l’acces23, després us passeu pel Zapping, que avui va ple de videos, fotos, animacions, i fins i tot, d’aquí poc… pits! I després passeu pels fòrums, sobretot les noies, que avui s’ha reactivat força el fòrum de tios buenos!

Però el més important del post d’avui és salvar a dos gatets. Són petits, petits, i els ha abandonat la veïna d’una deuvosguardenca que els ha recollit. Si els voleu, contesteu aquest anunci d’aquí. Ja n’ha pogut col·locar un a una companya de feina, però n’hi queden dos, i si no els hi troba lloc, els haurà de dur a la protectora. 

Us animo a pillar-ne un si és que no en teniu cap, que us farà companyia. I si ja en teniu, millor així es faran amics. Mireu aquests vídeos de gats tant bonics i segur que al final en voldreu un. Aquesta deuvosguardenca que els ha rescatat de l’abandonament de la seva veïna és del Masnou, però els gats estaran molt contents de viure en qualsevol casa que els estimin!!

PS: Si encara no us ha convençut, també us dic que si no
us en quedeu un, el Sr. Gat vindrà a la nit a les vostres
cases i us robarà tot el que sigui de valor… u_u