Missió: Rescat!


…quins pebrots, fer aquesta pregunta a la Gemma… XD

Déu vos guard a tothom i a tothoma! Heu de saber que avui, la secció de còmics del Jan, ens recomana una interessant primera part d’una trilogia per a aprendre japonès (per gent manga). Amb aquest interessant i concret títol, ens recomana la primera i segona part. Doneu-li un cop d’ull!

I ja de pas, us aviso que avui, als anuncis deuvosguardencs podeu trobar una noia que s’ofereix per fer de cangur, un noi per a fer marranades, o un que busca algú per fer una gilipollada en un vídeo i penjar-la al youtube. Les tres coses semblen ser força interessants… si al final feu un vídeo al youtube, aviseu, que el posaré al Zapping!! Ole!

Parlant del zapping, he flipat quan he vist aquest trasto que fan servir les màfies per a falsificar targetes dels pobres usuaris dels caixers automàtics. Heu vist? Sembla que formi part del caixer!! Tot i que en aquest cas, han triat un color una mica massa fosforito, i el logo que hi ha és una mica “sospitós“. Tot i així, segur que més d’un i més de dos li han fotut la targeta, i patapam! Fijo que els hi han tret pasta comprant coses a botigues, o per internet.

I ara, si em perdoneu, tot i que estigui segrestat, he d’anar al Decathlon (no pel que us penseu, marranots) i comprar-me una tenda d’aquestes tant fantàstiques que les tires a l’aire i FLOP! Ja les tens muntades! Això fa que anar de campaments i muntar les tendes, sigui molt més fàcil, i no et cansis ja el primer dia!

PS: Actualitzada la secció de vinyeta
automàtica
per a usuaris de BLOCAT.
Si no us en sortiu, envieu-me un
emili i us ho explico!! Ole, ole!