Què voldieu ser?

Què voldríeu ser? És a dir, de què us agradaria treballar? Quin seria, aquell ofici, que us faria feliç? Aquell ofici que us agradés tant, que pràcticament fos el vostre hobbie, a la vegada? A veure… no val allò de dir provador de matalassos, multimillonari, provador de condons, jugador del barça, o coses d’aquestes rares o impossibles. Em refereixo als típics oficis normals. Us agradaria, posem per cas, ser metges? Advocats? Llibreters? Artistes? Empresaris? Mossos d’esquadra? Quin seria aquell ofici que faria que quan us desperteu el dilluns no penseu “meeeeerda, dilluuuuns“, sinó “ole, ole, dilluns!”

A mi m’agradaria viure del que escric i dibuixo. Sé que és força esclau, perquè sempre has d’estar a les expectatives dels que et llegeixen, i cada vegada t’has de superar. Però m’ho passo tant bé, escrivint i dibuixant, que si algun dia arribés a guanyar-m’hi les garrofes, seria un hobbie remunerat. La bomba, vaja!

Per cert, i parlant de creacions artístiques… coincidint amb la nova historieta que publica en Jan, sobre la importància de la protecció (solar), us anuncio que el proper Saló del Manga, els dies 27, 28 i 29 d’Octubre (sí, sí, just 4 dies després del dia K), també hi haurà el llançament d’un còmic molt i molt especial, que farem en Jan i jo. No us puc explicar de què anirà, perquè seria un spoiler lleig, però si que us diré qui és la protagonista. Sí, sí! He dit “la” protagonista… perquè és una noia… però no una noia qualsevol… sinó la única, inimitable i tia buena… SÍLVIA!

PS: També hi haurà tios buenos,
per a que ninguna se’ns queixi :D