Rescat!

Hola a tothom i a tothoma! Us he d’anunciar, que en motiu del dia K, d’aquí a poc hauré de fer un viatge, segurament a Estats Units. Oh, sí… ja us vaig avisar que el dia K seria amb repercussió internacional… primer va ser Itàlia, i ara USA! Prepareu-vos, que només queden 75 dies!! Que serà, serà!?

Però avui també vull destacar algunes coses del Zàpping, com per exemple els nous DVDs, les noves utilitats per a una nina inflable, o que mireu la tele més gran del món! I després destacar alguns dels fòrums que feu força interessants, com per exemple el que dona recomanacions sobre com dormir amb la calda que fot, recomanacions de lectures per l’estiu, i un interessant fil sobre el volum màxim del pectoral femení en el qual deixa de ser bonic per passar a ser monstruós. I finalment us podeu passar pels anuncis, on un cangur s’ofereix per fer de noia (o al revés) i uns quants deuvosguardencs busquen company de pis.

Ah, per cert, en Jan ja ha actualitzat la seva secció de còmics, i atenció! Sabeu de quin àlbum parla, avui?? Sí! Dels Barrufets Negres! M’ha fet gràcia veure aquests bitxos petitons perquè precisament a l’últim Harry Potra, un dels personatges que més va agradar és el mític Dobby Surround, que es va guanyar el carinyo dels deuvosguardencs!

Per cert, si voleu proposar els nous personatges per a HARRY POTRA I EL PRÈS DE PEL, ho podeu fer en aquest fòrum! Penseu que no només hi ha en Sirius, sinó també la forma del patronus, la Madame Hooch, la Xo, els dementors, el Lupin, la Rita Skeeter, i un huevo de gent més! Ja ho sabeu… feu un sonorus ara, o calleu per sempre!