10 setmanes

Ara aquí, són les tres (de la tarda) passades i acabo de dinar… i només falten 70 dies, és a dir 10 setmanes, pel dia K. I pel que sembla que estic veient aquí a EEUU, ja us podeu anar fent la idea que ells també en sentiran a parlar! Ole, ole! Al final resulta que no tot són Georges Buhus, aquí al país de les oportunitats!

Avui, en el Zàpping podeu trobar coses tant interessants com trucs de màgia, animacions, 5020 idiomes, la primera perli porno de la història, dotze cançons asquerosament enganxoses, i si us espereu una estona, a eso de les onze de la nit, (les meves 05:00), podreu veure un curiós vídeo instructiu, que agradarà força als nois.

Si en canvi, el que voleu és xerrar amb els deuvosguardencs, podeu fer-ho al fòrum, que ara fins i tot té un fil on tots els deuvosguardencs em demanen que els hi porti un clauer. Home… un a cadascú ho veig difícil, eh? Però un per tots (i tots per un) ja és més assequible. Després us l’aneu passant!

I ja posats a fer autobombo, us recomano que seguiu les historietes del Jan, i que no li traieu l’ull a la mitiquíssima Cristina, que si tot va bé, d’aquí poc en trauré un bonic recopilatori! :D