Gon dia!

Bon dia! (Al menys aquí, que ara són poc més de les 9!) Avui tinc reunions amb penya important (els que posen les peles, vamos) per lo del dia K, o sigui que piro ràpidament! Demà ja us informaré de com ha anat el tema, però de moment us puc avançar que pinta molt bé, i que si tot va com ha d’anar, els deuvosguardencs podreu estar orgullosos de formar-ne part! Ja veureu, ja!

Ah, sí… ja sabeu que mentre jo mato al Sr. Gat, vosaltres podeu anar fent un cop d’ull al Zàpping, que avui va carregadet de MP3 gratis, freakies, anuncis creatius, i a la nit… una curiosa lliçó de genètica. Després aneu al Fòrum, i gaudiu de la vista, de la lectura, del romanticisme, o del que vulgueu. I per acabar, podeu anar a donar un cop d’ull al Jan, que està assajant una bonica obra de teatre musical!

PS: Recordeu que per fer algo per la revista que traiem al Saló del Manga, només us queda un mes per a entregar-ho! Va, que després la tindreu de gratis!!