Jetlag de 6 hores

Hola a tothom des dels Estats Juntets!

Vaig molt de cul, i a més a més tinc un jetlag del copon. Només us puc dir que aquí tot és molt gran, i que sempre sembla de dia! TOT està obert a TOTES hores. Pots fer DE TOT a qualsevol hora!! Que són les tres del matí i vols anar a veure un músical? Pos vas!! Ala! No tanca ni cristo! De fet, m’han dit que cristo té un badulake, i que també té obert les 24 hores.

En fi, que tot i que jo estigui a la ciutat que mai dorm, els deuvosguardencs segueixen enviant coses pels puestos. Les últimes dues adquisicions són ni més ni menys que un audi enviat per illuminati, i un range rover enviat per darketah!!! Moltes gràcies wapíssimes!

I ara torno a la carga mis valientes! Vaig a intentar que el dia K sigui una mica més internacional del que ja sembla que serà! Vosaltres mentrestant, podeu gaudir del Zapping, que actualment té coses tant interessants com lavabos per Daleks, dones als lavabos d’homes, miniatures, títols per a fer una web 2.0, i a la nit, coses d’aquelles de pits que només agraden a uns pocs.

I si preferiu els còmics, aquesta setmana en Jan us recomana en Jack Palmer, un Colombo a la francesa a la seva secció de còmics! Però si preferiu llegir text sense vinyetes, lo vostre és el fòrum dels deuvosguardencs! El ja clàssic tema per desviar de tema, que segueix a la capçalera dels més llegits, el debat de reflexió sobre el número 69, o fins i tot un curiós fòrum que protagonitzen les amigues del Ferran!