Demà, cap a casona!

Hola a tothom i a tothoma! Bé, us puc informar feliçment que ahir tot va anar molt bé, i que tot i que avui encara s’ha de parlar de quatre cosetes del dia K, demà ja tornaré cap a casona. Estic content perquè després de tot, el viatge s’ha aprofitat, i no ha passar res més apart del petit problema de la maleta i del Sr. Gat.

Per cert, estic temptat d’afegir-me a aquesta fantàstica nova moda consistent en saltat salvatjement al damunt dels llits dels hotels on t’hospedes, per després fer-ne fotos i enviar-les a aquesta web, on les pengen. Alguns fins i tot envien videos i tot. Fins i tot a flickr s’ha obert una galeria la mar de curiosa d’aquest curiós esport de llit.

Però si sou més sedentaris, us recomano llegir les històries de la Cristina, o voltar pel fòrum, sobretot en un fil força curiós que ha començat putxi, que pretén recopilar tots aquells mails xorres o curiosos, o cadenes d’aquelles rabioses que sempre rebem. És una forma de que als que els interessi ho puguin trobar, però sense fer spam a tort i a dret. Bona pensada!

Per cert, ahir mooolta gent em va enviar coses per la revista, però ni tan sols he tingut temps d’obrir-ho. Tranquils, us prometo que ho faré tan bon punt arribi a casona i us reservaré les pàgines. De moment podeu seguir enviant-m’ho al mail, i aquí teniu el fòrum de dubtes i més dubtes.