La Paola vola…

En els capítols anteriors… resulta que en Jun, després del seu quasi segrest, ha marxat a EEUU per tal d’organitzar el dia K amb gent de peles. Tot just arribar a l’hotel, ha descobert que el Sr. Gat, ocult al seu equipatge, li ha buidat completament. Però el que els dos ignoren, és que la Paola també viatjava dins la maleta, i que en aquests moments està volant per damunt l’habitació de l’hotel! Què deu voler, la ex del Jun? Com pot ser que càpiga dins la maleta? On ha après a volar? I sobretot… de quin color porta les calces? Aha! tot això i molt més en els propers episodis!

I mentre amb nervis i impaciència espereu les respostes a aquestes grans qüestions, no us avorriu com la Cristina! Passegeu-vos pel Zapping, que és gratis. Avui podeu trobar animalades, publicitat curiosa, el secret de Firefox, una illa pirata, i a la nit una interessant campanya de publicitat comparativa… i mentre vaig posant links al Zapping, passeu pels fòrums, on avui podeu trobar des de idees de llibres, a possibles estudis per a guanyar peles, o com guanyar peles sense estudis. I si preferiu algo de moviment, segons el nostre calendari deuvosguardenc, avui és la festa major de Mollet del Vallès! Ja sabeu que podeu afegir el que vulgueu al calendari en tan sols un pas!

I parlem ara de la revista I SI CALLES LA BOCA. Recordeu que és la revista que estem preparant tots els deuvosguardencs, i que sortirà pel proper Saló del Manga, del 27 al 29 d’Octubre, i que teniu fins el dia 11 de Setembre per a enviar-me qualsevol contribució que vulgueu fer, ja sigui un article, un còmic, una vinyeta, o el que sigui.

Tots els autors en tindreu una de gratuïta, i si en voleu més, a preu de cost. Així les podreu vendre pel saló, i així us pagueu l’entrada! Però sobretot, sobretot… envieu-m’ho abans del dia 11 de setembre, o no estarem a temps per a posar-ho a la maqueta i enviar-ho a imprimir! I  tots els que m’heu enviat algo, haurieu d’estar en aqueta llista. Sinó, m’ho dieu!