Google analitics

Merdejant el Google analítics, he vist que ahir es van connectar 5 lectors de Los Angeles, 11 de Mèxic, 6 de San José, 12 de Lima (que ja m’imagino que aquest deu ser en DarkDragó & company), 8 de Santiago, 12 de Buenos Aires, i també 9 de París. I després de fer una mica de seguiment he vist que sembla ser que es connecten cada dia per seguir les historietes del Jun & family… Pos només volia donar-los les gràcies a tots ells, i ja de pas, a tots els que també us connecteu des d’aquí, per ser tant constants! Ole, oleeee!!

Per cert, ja he actualitzat la secció de la revista amb les noves pàgines reservades! Ole! Tots els que ahir em vàreu enviar cosetes, o petició de reserva sota jurament que m’ho entregarieu a temps, ja estan afegits. O sigui que ara la llista ja està al dia. Si no hi apareixeu, aviseu-me!

Ah, per cert… recordeu que ara en Jan, el nostre comentarista de còmics, ara també s’ha fet ballarí, i el podreu veure representant “Entre Gats” a Centelles el proper mes de setembre. Aprofiteu que segurament després ja marxara a Broadway i ja no el podreu veure més.

Si vosaltres també sortiu en algun espectacle, feu qualsevol acte o esdeveniment, o poseu una paradeta de collarets fets de macarrons per a recollir fons per a qualsevol causa remota, afegiu l’acte al nostre calendari deuvosguardenc, i així, quan arribi el dia jo us faig una mica de propaganda! No sé si serà molta, però al menys, si teniu algun deuvosguardenc que viu a prop, i no ho sabia, pot passar-s’hi! Festes majors, cumples, acampades, concerts… lokezea!

I per acabar, aquí us deixo amb les recomanacions del dia! Per començar, al Zapping trobareu una ració de galetes maria, una renovació total i sonora de Yahoo, informació sobre l’orient mitjà, i d’aquí a unes hores… pits. D’altra banda, teniu els fòrums, on podeu parlar de les vostres mascotes, enviar els mails xorres que us envien per a venjar-vos, veure tios bons, ties bones o tios i ties… dolents.