Una mica d’autobombo

Estava jo fent un post que no té res a veure amb aquest, i de cop veig un fil al fòrum on Askatasuna ha descobert que el DVG surt recomanat com a weblog a la revista Presència (la podeu trobar setmanalment al Diari d’Andorra, El Punt, Regió 7, Diari de Balears, El 3 de Vuit, Segre, El 9 Nou, Última Hora Menorca). Total, que com podeu comprendre he hagut de postposar el post que estava fent, per demà, per fer una mica d’autobombo.

La menció en qüestió és aquesta que veieu aquí a l’esquerra, titulada “Blocs i còmics“, i que podeu veure ampliada aquí. Com que aquestes coses em fan molta ilu, i encara em cau la baba com a un tonto, pos us la escric i tot, va:

“Els blocs són una eina cada vegada més estesa: el nombre d’internautes que en tenen creix i se’n diversifica el concepte i l’ús. Per exemple hi ha fotoblogs o fotologs, en que els autors publiquen fotografies; audioblocs, que funcionen com un podcast, ideoblocs, i fins i tot, blocs basats en tires de dibuixos. D’aquests últims, un dels grans exponents en català és Deuvosguard.com

Sí, sí… ja ho sé… és una petita referència, i que no n’hi ha per tant, però mireu, m’ha fet molta ilu… després de tot, no passa cada dia, oi? El DVG és com un fill meu, i ja sabeu què passa quan els pares veuen que el seu fill surt als diaris (ehem… si surt per bé u_u). Que ho ensenyen a tot cristo! Pos no anava a ser jo menys! :D

I ja de pas, us avanço que demà parlaré d’Indiana Jones, el gran clàssic! Noticies noves, fresques i sorprenents. De fet, la tira còmica d’avui està basada en un mític gag de la última creuada. Però ja no us dic res més… tan sols que si sou fans, o en coneixeu algun, que l’aviseu que segurament li farà gràcia el que explicaré.

I per acabar, una mica de repàs del que trobareu avui al DVG! Per començar, el mític Zapping, amb un gat que sembla estar en coma, videos de casaments (ojo a la planta que crema), un tabaler del bronx, el USB definitiu, unes fotos per satel·lit força curioses i un vídeo completament a l’atzar (on curiosament surten pits). I en el no menys mític fòrum, que fan tots els deuvosguardencs, ara ja podeu proclamar si sou de províncies, i fins i tot donar un cop d’ull a un nou fil per felicitar els aniversaris dels que ho han avisat al calendari deuvosguardenc!!