Tias buenas… u_u

Oh, si! Tot i la revelació d’avui del Sr. Gat, el món segueix rodant… com aquest fantàstic cotxe que estava aparcat al carrer de casa, amb una matricula deuvosguardil de tota la vida! Apa, ja està afegida a la galeria dels puestos, que ja sobrepassa les 138 aportacions! Gràcies a tots!

Pel que fa a la proposta de fer una aventura gràfica d’aquelles de tota la vida, he de dir que ha tingut molt bona acceptació, o sigui que començaré a treballar en una proposta interessant. Estigueu al tanto que en breu us aniré informant. De moment, si algú vol dir o aportar algo, que ho faci en aquest fil del fòrum que acabo d’obrir per la ocasió.

Apart d’això, us recomano les bestieses del Zapping, a saber avui carregades amb la final de l’Americas got Talent, uns curiosos coixins pels ulls, i ara posaré uns links de publicitat creativa, bombes sexuals, i youtubes de turno! Apart teniu com sempre els fòrums, amb nous fils estiuencs, com per exemple el dels peluixos DVG, curioses discusions sobre les cultures i les marques, o fins i tot alguns de més profunds i intel·lectuals, com els tios buenos  i les tias buenas… i ara que dic això… en ZolTriX ens fa saber que si en el Google hi busques “tias buenas”… pos bé… el primer que apareix és el DVG. u_u


…mare meva, quina reputació que ens hem guanyat…