Coses de bruixes (i gats)

Després de descobrir que la meva “ex” és una bruixa que converteix en gats parlants als seus “ex”, no he pogut evitar que em vingués al cap (apart d’un gran número d’insults pel Sr. Gat, que no m’havia avisat) aquella mítica sèrie on un gat anomenat Salem va correr la mateixa sort que el Sr. Gat. Sí, efectivament, parlo de Sabrina!

El més divertit, sens dubte, era el canvi radical de gat que es feia quan el Salem passava d’estar parlant (en aquell moment semblava una mena de titella de Barri Sesam, el podeu veure aquí a l’esquerra) a caminar o a correr per la casa, que llavors posaven un gat de veritat. El canvi era tant espantosament horrorós, que més que fer pena, feia riure. Jo crec que ja formava part del punt cutreril de la sèrie. De fet, el gat en qüestió, agradava tant a la penya que fins i tot va tenir la seva pròpia col·lecció de llibres, i va ser el protagonista d’un anunci de pinso de gat.

Això que els protagonistes de les series i les pelis anunciïn productes és molt típic a Amèrica. I no us penseu que es limita als més importants… el mateix Jack Sparrow anuncia cereals… però la gent s’ho pren tant en conya, que fins i tot en fan paròdies! Per cert, parlant dels pirates… a la Cristina ja li ha passat la dèria del Carib, i ja torna a ser la de sempre! :)

Però tornant al tema dels gats, us recordo que en Jan està preparant el seu debut al musical “Entre gats”, que ve a ser una mena d’adaptació amateur de “Cats”. Avui podeu seguir les seves vivències a la nova historieta que ha fet.

I com que aquest noi té poca feina, apart de tot això que fa, també ha actualitzat la seva secció de còmics i avui ens parla de la mítica heroïna vegetal! La Maria? No! La Orquídea Negra! Una mena de dona planta que viu a Gotham, i que cada vegada que mor, ressuscita de forma una mica rara.

PS: Avui al Zàpping teniu art, accidents, peluquers,
i d’aquí a una estona… màgia despullada, i japos!
PPS: Ah, sí, i al fòrum un fil friki, el clàssic,
el
complementari del clàssic, i el de l’aventura gràfica!!