Dos mesos

Tot just falten 60 dies, o sigui, dos mesos pel dia K. Per a celebrar aquest bonic i rodonet número, us avanço que tot i que el sigui el 23 d’Octubre, us revelaré el gran secret una setmana abans, per raons que ja comprendreu més endavant. O sigui que en realitat d’aquí 53 dies ja sabreu de què va tot plegat… i potser fins i tot abans us colaré algun spoiler… ;)

Però avui és 24 d’Agost, i tenim altres coses per celebrar! Com per exemple la festa major de Palau-solità i Plegamans, que comença avui, i durarà sis dies! Ole, ole! I aquest cap de setmana coincidirà amb la de Taradell! I amb sants i cumpleanys de deuvosguardencs que ja anirem anunciant! O sigui que ja ho sabeu! Tots a celebrar coses! I si encara no heu posat el vostre, apa! A fer-ho!!

Avui els deuvosguardencs foreros estem afogant les penes comentant que en el fòrum només som una petita part dels que ens connectem. Per això, des d’aquí us convido a registrar-vos i a dir la vostra (si us dona la gana, i sinó, pues no ;). Un dels altres temes d’afogament de penes és parlar de les vacances que ja han passat… ah, sí… i d’aquí quatre dies, començarem a sentir tots aquells bonics anuncis de la vuelta al cole!! Que maco veure com cada any, les portes de les escoles, on tots els nens i nenes ploren de pena, i tots els pares i mares d’alegria.

En tot cas, hi ha una cosa clara. Amb cole o sense… sempre ens quedarà el Zapping! Avui concretament amb la Zoe Tay, que diu que ella “traga”, codis de barres cucos, una publicitat relativament heavy metal sobre el casc de la moto, art fotogràfic, la gran evasió, i d’aquí a una estoneta… ració de pits.