No sóc humà?

Quer? Comor? Que en Jun no és humà? Ja deia la gent que era raro, aquest noi… ostres, ostres… el Sr. Gat era humà, en Jun no ho és… ui, ui, ui… com acabarà tot això? Al final serà tot un somni, com a Dallas? Ah, no… no crec… seria massa fàcil…! Però si voleu saber com acaba, no us perdeu els propers episodis!!

Però centrem-nos ara en avui, 25 d’agost, que és ni més ni menys que el cumple del mokete i el sant del GGrive! Ole, ole! Podeu aprofitar aquest fòrum d’aniversaris per a felicitar-lo! I ja que sou al fòrum, podeu comentar coses de la mítica sèrie One Piece, o recollir firmes perquè en Jan i jo posem les fotos de la Sílvia a la dutxa al còmic que traurem pel Saló del Manga!

Ah! Parlant del fòrum… us vull comentar una nova aplicació d’imageshack que li acabo d’instal·lar… es tracta d’un accés directe al seu sistema de penjar imatges. D’aquesta forma tan sols heu de seleccionar la imatge del vostre disc dur, i ells mateixos ja us donaran el codi per a que la pugueu posar en el vostre missatge del fòrum. Tot just l’estic provant. Digueu-me si la trobeu útil, o si la trec i ho deixo com estava abans.

PS: Avui la Sònia ha tornat de vacances, i al Zàpping
podeu trobar art, Plutó, noticies, coses útils,
coses inútils, i a la nit… ehem… Zapping XXX