YouTubes al fòrum

Acabo d’instalar un script al fòrum que us permetrà penjar-hi vídeos de YouTube. Els passos a seguir són molt fàcils. Quan estigueu a la pàgina del vídeo de YouTube que vulgueu penjar, només heu de seleccionar el link que us senyalo a continuació!

Sobretot, no agafeu la parrafada de sota, la que normalment s’utilitza per incrustar vídeos en els blogs, sinó la URL curta.

Una vegada tingueu aquesta URL, només l’heu d’escriure en el vostre missatge del fòrum entre etiquetes BBCODE [youtube], tal que així:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a6dDphsh3Dg[/youtube]

I ja està!!

També he posat un botonet que ho fa automàticament, tal com us indica el Jan:

I ja està, apa. Ja podeu posar vídeos guarros del YouTube (bé, o de física qüàntica, lo que vulgueu). Clar que si voleu també podeu anar a veure el musical del Jan, filmar-lo d’estranquis, i després piratejar-lo per internet. I si us fa mandra, doncs res, res… només cal que us limiteu a mirar els que jo mateix us preparo en el Zapping!

I si en comptes de vídeos, preferiu veure fotos, perquè us fa mandra prémer el “play”, sempre us podeu passar pels fòrums dels tios buenos i les tías buenas, que estan de subidon, o fins i tot enviar la vostra pròpia foto, no de cos, sinó de ulls! (el que veieu aquí a l’esquerra és el del mokete). O bé parlar de còmics o de manga, concretament de onepiece (és que avui en Ruffy ha guanyat a Mr. 0).

Apa, per avui ja he fet prou! Demà més sorpreses!!