Valga’m Déu 3.0

Avui, en primícia mundial, us presento els primers esbossos del Valga’m Déu 3.0. Vaig abandonar el còmic perquè em faltava un factor clau. És una cosa molt tècnica, que només coneixem els artistes, que rep el nom de Noseke Kekesejo. Però després d’estar dos mesos fent el Primer de Primària, he vist clar que els habitants de la casa del Valga’m havien de fer el salt dels vectors.. a la ma alçada. I aquí teniu els primers esbossos:

No són els definitius, però la cosa va per aquí. Encara no sé com faré la Cris… després de tot, era un personatge força secundari, i no se si recuperar-lo. En tot cas, de moment tenim un Ferran que s’ha tallat el cabell, una Gemma amb trena i els pits més grossos, un Jun que cada cop té més barba i cabell, una Sílvia més rollo geisha, i un Ivan que mai deixarà la camisa de ratlles.

Si teniu idees, tant pels personatges (actuals o nous) com per les situacions per les que han de passar, comenteu-les al fòrum del valga’m, en qualsevol dels seus fils, o en un de nou. Recordeu que us havia proposat de fer un tria la teva aventura, i que actualment la colla havia decidit portar a terme un negoci, concretament una revista, de la qual tot just havien d’escollir el tema.

Espero que facin el que facin, al menys treballin més que en aquesta botiga de la Pobla de Mafumet que ens ha enviat la Sil!
Atenció l’horari que hi diu:

HORARI
DIMARTS I DIJOUS

De 1/4 de 12 a les 12

O sigui que treballen la friolera de una hora i mitja setmanal!! Ole! Això si que és vida!!

En fi, jo vaig a seguir amb el VD, per a estrenar-lo ben aviat! Mentrestant, us deixo amb un Zapping plè de Harry Potter-Potra, el secret del Ronaldinho, unes quantes animacions, una nova consola que tornarà boigs als nois, i l’etern dubte de les noies “què posar-se”.

Actualització: Per petició expressa de la comunitat biòloga,
no em carrego a la Cris, i també la posaré al VD 3.0 ;)